Vacatures

17 januari 2024

Allround Unitbouwer vanuit Sittard-Geleen (40 uur)

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een correcte oplevering van tijdelijke huisvesting en bijbehorende faciliteiten.
9 oktober 2023

Verkeersregelaar in Zuid- en Midden-Limburg (fulltime of parttime)

Wij zijn op zoek naar sociale mensen die het team gaan versterken in de regio Roermond tot en met Maastricht. Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben jij de gastheer of gastvrouw op de weg.
28 juni 2022

Beveiligers in Sittard - Geleen / Stein (36 uur)

I.v.m. uitbreiding van onze werkzaamheden bij 1 van onze vaste opdrachtgevers zijn we op zoek naar een aantal nieuwe Beveiligers met passie voor de Beveiliging.
16 mei 2022

Medewerker(ster) kinderopvang in Susteren (20 uur)

Onze klant: “Op onze werkdag zitten we het liefst op de grond bij de kinderen. We spelen gezellig met de kinderen mee en stimuleren zo de ontwikkeling van de kinderen. We knuffelen veel met de kinderen en zij zijn onze leidraad van de dag” Zie jij jezelf wel zitten bij hun op de grond? Dan reageer snel!
5 oktober 2021

Medewerker bouwmarkt in Geleen (18 uur)

Bij een grote bouwmarkt ben jij verantwoordelijk bij 1 afdeling voor het in orde houden van schappen met producten.
27 mei 2021

Machinist/Maaier in Zuid-Limburg

Voor het maaien van plantsoenen, grasvelden, bermen en sportvelden in Zuid-Limburg zoeken wij een enthousiaste kandidaat! De maaiwerkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd met een 5-delige kooimaaier of circelmaaier.
1 februari 2021

Caissière in Valkenburg (weekenden en vakanties)

Je staat de bezoekers vriendelijk te woord en verkoopt de entreetickets. Tevens geef je de bezoekers informatie over hun bezoek aan de mijn. Er is een souvenirwinkeltje, waarbij je zorgt voor een duidelijke presentatie om de verkoop te bevorderen. Uiteraard zorg je ervoor dat zowel de ingang en de kassa maar ook het winkeltje en de wachtruimte representatief blijven uitzien.