Vacatures

7 februari 2024

Magazijnmedewerker in Beek (32-40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een enthousiaste magazijnmedewerker. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben, als je graag in een klein leuk team werkt en je de handen uit de mouwen wilt steken zoeken we jou!
7 februari 2024

Heftruckchauffeur in Holtum (40 uur)

Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren heftruckchauffeur.
22 november 2023

Logistiek operator in Geleen (5 ploegen)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die als Logistiek Operator aan de slag gaat en zorgdraagt voor de continue aanvoer van grondstoffen ten behoeve van een optimaal lopend productieproces en het ontzorgen van productie op het gebied van restmateriaalstromen.
6 juli 2023

 Bezorger in Roermond (40 uur)

Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het leveren en monteren van meubels en keukens. Je bent iemand die van alle markten thuis is en praktisch en handig is ingesteld.
4 juli 2023

Magazijnmedewerker verhuur in Sittard (25-40 uur)

Je bent verantwoordelijk voor de inspectie en het onderhoud van geretourneerde verhuurartikelen. Hierbij heb je oog voor detail, herken je gebreken en beschadigingen en bepaal je welke vervolgacties nodig zijn om de artikelen weer verhuur klaar te maken.
20 april 2023

Magazijnmedewerker / Chauffeur in Nuth (40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker? En wil je dit combineren met regelmatig werken als chauffeur op de vrachtwagen om je collega’s van materialen te voorzien. Dan hebben wij voor jou de ideale job! Lekker flexibel en dynamisch.
30 maart 2023

Junior rigger in Geleen (40 uur)

Als Junior rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger.
10 november 2022

Magazijnmedewerker in Geleen (40 uur)

Voor een leuk bedrijf gespecialiseerd in evenementenbouw zoeken wij een enthousiaste magazijnmedewerker die zorgt dat de monteurs met alle juiste materialen op pad kunnen.
12 juli 2022

Medewerker emballage in Roermond (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? Dan meld je bij ons!
9 maart 2022

Magazijnmedewerker in Margaten (32-40 uur)

Wij zoeken voor een zeer succesvol bedrijf dat alles levert dat te maken heeft met zonnepanelen, een enthousiaste magazijnmedewerker. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben, als je graag in een klein leuk team werkt en je de handen uit de mouwen wilt steken zoeken we jou!
8 maart 2022

Orderpicker magazijn in Roermond (40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken, klantcontact en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? 
12 januari 2022

Orderverzamelaar / Heftruckchauffeur Echt (40 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als heftruckchauffeur/orderverzamelaar in dagdienst. Bij onze klant kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Na een half jaar kans op een vast contract. Het bedrijf werkt van maandag tot vrijdag. Een salaris van €12,07 en veel doorgroeimogelijkheden. Interesse? Lees snel verder.
26 oktober 2021

Magazijnmedewerker Afhaaldienst Roermond (40 uur)

Ben jij op zoek naar een logistieke baan? Houd je van aanpakken, klantcontact en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? Lees dan snel verder!
26 oktober 2021

Hef -en reachtruckchauffeur Maastricht (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij per direct op zoek naar chauffeurs Hef-/ en reachtruck.
5 oktober 2021

Medewerker emballage in Roermond (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is?
5 oktober 2021

Bijrijder vanuit Roermond (24-40 uur)

Als bijrijder ga je met de horeca chauffeur op pad om de bestelde goederen bij de klanten te bezorgen (in- en uitladen).
5 oktober 2021

Logistiek medewerker in Susteren (40 uur)

Van 23 augustus tm 17 sept zoeken wij kandidaten die pakketjes willen scannen, maandag tm vrijdag 8.00 - 17.00 uur.
5 oktober 2021

Medewerker/ Chauffeur Evenementen

Voor onze evenementenafdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die zowel als chauffeur aan de slag kan, maar het ook leuk vindt om in het magazijn te werken.
20 mei 2021

Planner in Weert (fulltime dag en nachtdienst)

Voor het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in de Benelux zoeken wij een planner die afwisselend dag en nachtdiensten draait.
20 mei 2021

Chauffeurs C / CE distributievervoer in Weert (40 uur)

Als distributiechauffeur verzorg je het transport van goederen naar bedrijven en particulieren. Daarbij vervoer je een grote verscheidenheid aan goederen (pallets, dozen, stukgoed) en liggen je werktijden tussen 06:30 tot 19:00 uur.
11 mei 2021

Heftruckchauffeur

Wil je aan de slag als heftruckchauffeur in dagdienst?  Dan hebben wij een interessant aanbod! Voor een bedrijf in Geleen zijn wij op zoek naar een logistiekmedewerker.
23 april 2021

Inpakkers in Born (40 uur)

Voor een logistiek centrum in Born zoeken wij inpakkers in dagdienst of 2 ploegen. Het betreft zittend werk, je gaat uitsorteren en ompakken van Corona zelftest kits.
1 februari 2021

Reachstacker chauffeur in Sittard (38 uur)

Onze klant zoekt een reachstacker chauffeur waarmee je zeecontainers verplaatst op het terrein en ze op/van een vrachtwagen plaatst.
1 februari 2021

Logistiek medewerker in Roermond (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een logistieke medewerker die ruime werkervaring heeft met een bovenloopkraan. Het betreft een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden en een bijpassend, goed salaris.
1 februari 2021

Ploegleider in Roermond (3 ploegen)

Voor onze relatie in omgeving Roermond zoeken wij een teamleider/ploegleider! Ben jij gedreven, resultaatgericht, positief kritisch en een geboren leider? Dan zijn wij op zoek naar jou!
1 februari 2021

Medewerker expeditie Roermond (37,5 uur)

Ben jij op zoek naar een structurele baan als expeditiemedewerker en word je de medewerker verlading / intern transport die we zoeken?
1 februari 2021

Monteur landbouwmachines in Zuid-Limburg (40 uur)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren monteur landbouwmachines. De werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderhoud en reparaties aan tractoren en mechanische landbouwwerktuigen. Je bent verantwoordelijk voor reparaties op zowel elektrotechnisch, hydraulisch en op mechanisch gebied.