waar staan wij voor?

Persoonlijk, transparant en bekwaam. De ervaren medewerkers van Limburg Jobs hebben kennis van zaken, weten wat er speelt op de arbeidsmarkt en koppelen enthousiasme aan persoonlijke betrokkenheid bij klanten en uitzendkrachten. Door goed naar de wensen van de klant te luisteren en de kwaliteiten van de uitzendkracht goed in kaart te brengen, weet Limburg Jobs het hoogst haalbare te bereiken: een perfecte match. Een (tijdelijk) dienstverband, waarover zowel de werkgever als de werknemer meer dan te spreken is.

Waarom besteden wij onze backoffice uit

Wij willen serieus bezig zijn met ons vak!

Door onze samenwerking met Pay for People hebben we alles goed geregeld. Waarom Pay for People?  Als eerste aanbieder van backoffice-dienstverlening koos Pay for People ervoor om zowel lid te zijn van de ABU áls van de NBBU. Zo kunt u kiezen welke uitzend-CAO het beste bij u past. Uiteraard zijn alle werkmaatschappijen NEN 4400-1 gecertificeerd, beschikken wij altijd over recente WKA verklaringen en kunnen uw klanten gebruik maken van onze G-rekeningen.

OfficiEle gegevens

Via onderstaande link vindt u alle gegevens en benodigde documenten, die te maken hebben met het beoordelen van de betrouwbaarheid van Pay for People. http://www.payforpeople.nl/over-ons/certificaten-en-verklaringen.html