Vacatures

5 februari 2024

Constructieschilder in Geleen (40 uur)

Bij onze klant ben je als constructieschilder voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van schilderwerk op industriële installaties.
29 januari 2024

W-Monteur/loodgieter in de regio Born (40 uur)

Voor een gerenommeerd installatiebedrijf zoeken wij een W-Monteur die verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van water gerelateerde systemen in nieuwbouw- en renovatieprojecten.
18 januari 2024

Servicemonteur warmtepompen in Beek (40 uur)

Weet jij precies hoe jij een storing aan een duurzaam energiesysteem kunt oplossen of – nog beter – kunt voorkomen? Wij zoeken een Servicemonteur W voor het onderhouden en verhelpen van storingen aan warmtepompsystemen.
17 januari 2024

Plaatwerker in Sittard (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening. Te denken aan knippen, ponsen, kanten, zagen en verwerken van extern snijwerk.
30 november 2023

Productiemedewerker luchtkanalen in Born(40 uur)

Heb jij enige ervaring in het bewerken van metaal of wil je dit aangeleerd krijgen? Dan hebben wij een mooie vacature!
30 november 2023

Hulpmonteur Luchtkanalen Limburg (40 uur)

Werk jij graag door het hele land en heb jij gevoel voor techniek? Laat je dan opleiden tot luchtkanalenmonteur bij onze klant.
16 november 2023

Servicemonteur Koelvriesinstallaties in Limburg (40 uur)

Onze klant met meer dan 75 jaar ervaring in koudetechniek zoekt ter uitbreiding van het team Zuid-Nederland een enthousiaste servicemonteur.
28 augustus 2023

Interieurbouwer in Echt (40 uur)

Voor onze klant zijn we op zoek naar een ervaren interieurbouwer, ze beschikken over een zeer moderne timmerwerkplek. Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever die voor zeer hoge kwaliteit gaat en waar geen dag hetzelfde is dan is dit een leuke vacature voor jou.
19 juni 2023

Plaatwerker in Born (40 uur) 

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening.
27 maart 2023

(Startend) zonnepanelen monteur in Beek (40 uur)

Is duurzame energie ook jouw passie? Ter uitbreiding van het team bij de klant zoeken wij op korte termijn een aantal enthousiaste personen voor de functie van (startend) zonnepanelen monteur.  
9 maart 2023

(Leerling) monteur CV-Ketels en warmtepompen vanuit Geleen (40 uur)

Werk jij graag met je handen? Heb jij gevoel voor techniek? Laat je dan opleiden tot Cv-monteur/warmtepomp monteur bij onze klant.
9 januari 2023

Handlanger zonnepanelen in Roermond (40 uur)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
17 november 2022

Elektromonteur in Beek (40 uur)

Als elektromonteur ben je samen met je installatieteam verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van elektrotechnische componenten aan laag- en hoogspanningsinstallaties voor PV-systemen.
22 september 2022

Automonteur in Maastricht (40 uur)

Ter versterking van het team van onze klant in Maastricht zoeken wij per direct een 1e automonteur voor 40 uur per week. Je voert controles uit, je repareert auto’s, je zorgt voor het onderhoud en maakt auto's klaar voor aflevering. Apk keuring valt ook onder je werkzaamheden. Klant verzorgt alle dit voor alle automerken.
31 maart 2022

Productiemedewerker in Geleen (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime assemblage medewerker in dagdienst. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het monteren/assembleren van ventilatieroosters.
21 februari 2022

Elektromonteur in Kerkrade (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als elektromonteur dan hebben wij een duurzame baan voor jou. Hou je van afwisseling
7 februari 2022

Legionellapreventie monteur / loodgieter in geleen (40 uur)

Voor een adviesbureau op het gebied van water- en luchtkwaliteit met als specialisatie de Legionella bacterie en microbiologische metingen zoeken wij een monteur. Als Legionellapreventie monteur kom je te werken in een informeel team met gedreven collega’s die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.
4 februari 2022

Werkvoorbereider mechanisch in Geertruidenberg (40 uur)

Voor een klant zoeken wij een werkvoorbereider mechanisch  Wat je gaat doen: Plannen, voorbereiden en coördineren van inspecties, wekelijkse, dan wel jaarlijkse onderhoudstops;
3 februari 2022

Werkvoorbereider mechanisch in Echt (40 uur)

Voor een klant zoeken wij een werkvoorbereider mechanisch  Wat je gaat doen: * Plannen, voorbereiden en coördineren van inspecties, wekelijkse, dan wel jaarlijkse onderhoudstops;
12 januari 2022

Handlanger zonnepanelen vanuit Kerkrade (40 uur)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
8 maart 2021

Elektromonteur of leerling elektromonteur in Geleen (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een ervaren elektromonteur of iemand met affiniteit die zich het vak graag laat aanleren. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de zonnepanelen worden aangesloten. Je werkt zoveel mogelijk in hetzelfde team, zodat jullie perfect op elkaar zijn ingespeeld.
19 februari 2021

Hulpmonteur sectionaalpoorten in Stein (24 uur)

Voor een klein bedrijf gespecialiseerd in alle soorten deuren (garage, sectionaaldeuren en kanteldeuren) waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan zoeken wij iemand die meegaat op montage en uiteindelijk ook zelfstandig kan monteren.
1 februari 2021

Monteur vrachtwagen trailers in Heerlen (40 uur)

Wat houdt het werk in: Je bent een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Je verricht inspecties, reparaties- en onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse trailers van verschillende truckmerken. Je bent dus verantwoordelijk voor het correct en veilig uitvoeren van de voorkomende werkzaamheden.
1 februari 2021

Loodgieter in Born (40 uur)

Voor onze klant in zoeken we twee loodgieters. Je werkt in teamverband aan diverse projecten.
1 februari 2021

Zelfstandig keukenmonteur in Sittard-Geleen (40 uur)

Voor onze klant een keuken/sanitair zaak met een hoogwaardig en luxe aanbod zoeken wij een zelfstandig keukenmonteur.
1 februari 2021

Electromonteur in Heerlen (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een 1e elektromonteur. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de panelen worden aangesloten.
1 februari 2021

Technische Productie Medewerker (40 uur) in Roermond

Voor onze klant zoeken wij een zelfstandige en enthousiaste en leergierige medewerker met technisch inzicht. Je zult worden ingewerkt op de snijafdeling, middels een CNC machine worden de bestelde producten op maat gesneden.
1 februari 2021

Constructiebankwerker in Heerlen (40 uur)

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.