Vacatures

6 februari 2024

Onderhoudsmonteur in Budel (40 uur)

In jou functie als mechanisch monteur voer je onderhoudswerkzaamheden uit op de verschillende productieafdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen uitdagingen.
9 oktober 2023

Constructiebankwerker in Echt (40 uur)

Voor onze klant zoeken we een ervaren constructiebankwerker/lasser.
25 mei 2023

Operator lasrobot in Reuver (40 uur)

Ben jij die Operator die graag deel wil uitmaken van ons dynamische team en bij wil dragen aan de ontwikkeling van onze lasrobot afdeling?
20 april 2023

(Junior) Rigger in Geleen (40 uur)

Als (Junior) rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger. Je gaat een traject in waarbij je uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor het aanslaan van gecompliceerde lasten. Je wordt opgeleid tot een vakman met een nauwkeurige en verantwoordelijke instelling.
20 april 2023

Startend productiemedewerker kantbank in Nuth (38 uur)

We zijn op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker voor de kantbank afdeling van onze klant. Als startend productiemedewerker krijg je de kans om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig vakman.
26 januari 2023

Productiemedewerker in Hoensbroek (38 uur)

Voor onze klant zoeken we een betrouwbare aanpakker die overweg kan met een accuboor of slijpmachine. Samen met je collega’s ga je zorgen voor een mooi eindresultaat. De klant is gespecialiseerd in de verwerking en bewerking van verschillende metalen.
23 januari 2023

Monteur staalconstructies en constructiebankwerker in Valkenburg (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een monteur. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
23 januari 2023

(Leerling) metaalbewerker in Echt (40 uur)

Wil jij een vak aangeleerd krijgen in de metaalbewerking? Onze klant kent een informele sfeer en bestaat uit een klein team. Ze willen het huidige team uitbreiden met een (leerling)buiger. Alles wat je moet weten krijg je aangeleerd door de zeer ervaren collega’s.
31 januari 2022

Storingsmonteur in Maastricht (3 ploegen)

Onze klant is een vooraanstaand bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in staal. De voornaamste activiteit is de handel in plaatstaal en slitband, dat in eigen bedrijf geproduceerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het repareren, vervangen, onderhouden en/of omstellen van apparaten en machines, evenals het oplossen van (ver)storingen.
14 oktober 2021

Constructiewerker / Lasser  RVS 

Functie-informatie: Wij zijn op zoek een vakkundige en ervaren constructiewerker / Lasser. Zelfstandig en nauwkeurig RVS plaat- en constructiedelen vanaf tekening, systematisch en verantwoord voorbereiden, samenstellen en afwerken.
5 oktober 2021

Operator in Roermond (3 ploegen)

Voor onze klant in Roermond zijn wij op zoek naar een operator voor de afdeling verpakking. Ze produceren aluminium profielen voor o.a. de sectoren automotive en bouw. Deze profielen worden verpakt op de inpakafdeling waar vervolgens deze pakstukken geladen dienen te worden voor transport.
26 mei 2021

Allround productiemedewerker in Echt (40 uur)

Wij zoeken voor een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de recycling van splinternieuwe restpartijen, overschotten en uitval uit de keramische industrie, een nieuwe medewerker die zich alle voorkomende werkzaamheden laat aanleren en een mooie toekomst gaat krijgen bij het bedrijf.
19 februari 2021

Samensteller/lasser in Valkenburg (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een samensteller/lasser. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
1 februari 2021

Constructiebankwerker/lasser

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar constructiebankwerkers.
1 februari 2021

Onderhoudsmonteur cv-ketels in Sittard (40 uur)

We zoeken een kandidaat die het leuk vindt om bij heel veel verschillende mensen over de vloer te komen en naast zijn werk ook het visitekaartje wil zijn van de klant. Onze klant is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
1 februari 2021

Handlanger zonwering en/of poorten in Sittard (40 uur)

Je bent verantwoordelijk (samen met je collega monteurs) voor de perfecte uitvoering van het installeren van onder andere zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken en poorten bij zowel zakelijke klanten als particulieren.
1 februari 2021

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
1 februari 2021

Monteur gelfilters vervangen in Geleen (40 uur)

Wij zoeken een monteur voor het vervangen van gelfilters op locatie bij de klant. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het in en uitbouwen van de gel filters op verschillende locaties.
1 februari 2021

Constructiebankwerker / lasser in Sittard (40 uur)

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser. Betreft een structurele fulltime functie op korte termijn starten.
1 februari 2021

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie in Maastricht (40 uur)

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
1 februari 2021

Flensmonteurs / sleutelaars in Limburg (40 uur)

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars.