Vacatures

8 februari 2024

Servicedesk engineer in Beek (32-40 uur)

Ga jij voor het oplossen van een storing tot het uiterste om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen? Wil jij samen met ruim 80 collega’s zorgen voor het onderhouden van zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers in heel Nederland? Dan zoeken wij jou voor een van de grootste duurzame energie- installateurs van Limburg!
8 februari 2024

Binnendienst sales in Beek (32-40 uur)

In deze functie ben je het eerste contact wat een (potentiële) klant heeft met het bedrijf in de duurzame sector. Zorg ervoor dat de (potentiële) klant altijd een goed gevoel over zal houden aan de eerste kennismaking. Een goede eerste indruk kan je maar één keer maken.
7 februari 2024

Magazijnmedewerker in Beek (32-40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een enthousiaste magazijnmedewerker. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben, als je graag in een klein leuk team werkt en je de handen uit de mouwen wilt steken zoeken we jou!
7 februari 2024

Heftruckchauffeur in Holtum (40 uur)

Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren heftruckchauffeur.
7 februari 2024

Operator in Holtum (5-ploegen)

Ben je (Proces)operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Limburg Jobs zoekt een operator (5-plg) Voor onze opdrachtgever in de regio Holtum die halffabricaten maakt van plastic zoeken wij een procesoperator of een productiemedewerker die graag operator wilt worden.
6 februari 2024

Onderhoudsmonteur in Budel (40 uur)

In jou functie als mechanisch monteur voer je onderhoudswerkzaamheden uit op de verschillende productieafdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen uitdagingen.
5 februari 2024

Constructieschilder in Geleen (40 uur)

Bij onze klant ben je als constructieschilder voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van schilderwerk op industriële installaties.
29 januari 2024

W-Monteur/loodgieter in de regio Born (40 uur)

Voor een gerenommeerd installatiebedrijf zoeken wij een W-Monteur die verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van water gerelateerde systemen in nieuwbouw- en renovatieprojecten.
18 januari 2024

Servicemonteur warmtepompen in Beek (40 uur)

Weet jij precies hoe jij een storing aan een duurzaam energiesysteem kunt oplossen of – nog beter – kunt voorkomen? Wij zoeken een Servicemonteur W voor het onderhouden en verhelpen van storingen aan warmtepompsystemen.
17 januari 2024

Plaatwerker in Sittard (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening. Te denken aan knippen, ponsen, kanten, zagen en verwerken van extern snijwerk.
17 januari 2024

Schoonmaakmedewerker(ster) in Maastricht (25-30 uur)

Wij zoeken een schoonmaakmedewerker die de openbare ruimtes in een kantorencomplex in Maastricht wilt schoonmaken tijdens de ochtenduren op alle werkdagen.
17 januari 2024

Allround Unitbouwer vanuit Sittard-Geleen (40 uur)

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een correcte oplevering van tijdelijke huisvesting en bijbehorende faciliteiten.
30 november 2023

Productiemedewerker luchtkanalen in Born(40 uur)

Heb jij enige ervaring in het bewerken van metaal of wil je dit aangeleerd krijgen? Dan hebben wij een mooie vacature!
30 november 2023

Hulpmonteur Luchtkanalen Limburg (40 uur)

Werk jij graag door het hele land en heb jij gevoel voor techniek? Laat je dan opleiden tot luchtkanalenmonteur bij onze klant.
22 november 2023

Logistiek operator in Geleen (5 ploegen)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die als Logistiek Operator aan de slag gaat en zorgdraagt voor de continue aanvoer van grondstoffen ten behoeve van een optimaal lopend productieproces en het ontzorgen van productie op het gebied van restmateriaalstromen.
16 november 2023

Servicemonteur Koelvriesinstallaties in Limburg (40 uur)

Onze klant met meer dan 75 jaar ervaring in koudetechniek zoekt ter uitbreiding van het team Zuid-Nederland een enthousiaste servicemonteur.
2 november 2023

Productiemedewerker in Born (40 uur)

Heb jij enige ervaring in het bewerken van metaal? Heb jij affiniteit met technische aspecten zoals plaatwerk? Dan hebben wij een mooie vacature!
23 oktober 2023

Operators/productiemedewerkers in Sittard gezocht(2 ploegen 40 uur)

Direct contract bij de werkgever! Als operator word je ingezet op een van de verschillende werkplekken, afhankelijk van je kennis en werkervaring gaan we samen kijken wat de beste werkplek voor je is. Dit kan zijn bij de aanmaak-, molen-, correctie- of de afvullijn. Per werkplek zijn de werkzaamheden anders en wellicht meer of minder fysiek zwaar.
12 oktober 2023

Kabelwerker/grondwerker in Geleen (40 uur)

Voor onze klant zoeken we meerdere grondwerkers met VCA. Het intrekken van data, midden- en hoogspanningskabels in kabelsleuven.
9 oktober 2023

Constructiebankwerker in Echt (40 uur)

Voor onze klant zoeken we een ervaren constructiebankwerker/lasser.
9 oktober 2023

Medewerker schoonmaak/ontruiming vanuit Sittard (38 uur)

Wij zijn op zoek naar fulltime calamiteiten medewerkers. Je gaat samen met collega’s woningen ontruimen en schoonmaken na vervuiling door bijv. brand of waterschade.
9 oktober 2023

Verkeersregelaar in Zuid- en Midden-Limburg (fulltime of parttime)

Wij zijn op zoek naar sociale mensen die het team gaan versterken in de regio Roermond tot en met Maastricht. Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben jij de gastheer of gastvrouw op de weg.
5 september 2023

Terreinmedewerker op Chemelot (40 uur)

Werk je graag op verschillende locaties, met diverse werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Per direct starten en voor lange termijn.
28 augustus 2023

Interieurbouwer in Echt (40 uur)

Voor onze klant zijn we op zoek naar een ervaren interieurbouwer, ze beschikken over een zeer moderne timmerwerkplek. Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever die voor zeer hoge kwaliteit gaat en waar geen dag hetzelfde is dan is dit een leuke vacature voor jou.
28 augustus 2023

Commercieel medewerker binnendienst in Nuth (40 uur)

We zoeken voor onze klant een gedreven verkoper die met passie zoekt naar mogelijkheden om klanten en prospects van dienst te kunnen zijn. Een half woord is voldoende en je weet verantwoordelijk om te gaan met de ruimte die je binnen jouw functie krijgt. Je bent namelijk samen met je collega's van het verkoopteam buitendienst verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces.
6 juli 2023

 Bezorger in Roermond (40 uur)

Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het leveren en monteren van meubels en keukens. Je bent iemand die van alle markten thuis is en praktisch en handig is ingesteld.
4 juli 2023

Magazijnmedewerker verhuur in Sittard (25-40 uur)

Je bent verantwoordelijk voor de inspectie en het onderhoud van geretourneerde verhuurartikelen. Hierbij heb je oog voor detail, herken je gebreken en beschadigingen en bepaal je welke vervolgacties nodig zijn om de artikelen weer verhuur klaar te maken.
21 juni 2023

Productiemedewerker in Hoensbroek (38 uur)

Voor onze klant zoeken we betrouwbare aanpakkers die overweg kunnen met een accuboor of slijpmachine. Samen met je collega’s ga je zorgen voor een mooi eindresultaat. De klant is gespecialiseerd in de verwerking en bewerking van verschillende metalen.
19 juni 2023

Plaatwerker in Born (40 uur) 

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening.
5 juni 2023

Schoonmaakmedewerker(ster) in Sittard (29 uur)

Per direct zoeken wij een schoonmaakmedewerker(ster) voor een appartementencomplex in Sittard.
25 mei 2023

Operator lasrobot in Reuver (40 uur)

Ben jij die Operator die graag deel wil uitmaken van ons dynamische team en bij wil dragen aan de ontwikkeling van onze lasrobot afdeling?
25 mei 2023

Management assistent in Reuver (24-40 uur)

Kun jij snel schakelen en goed prioriteiten stellen? Krijg jij energie van ontzettend veel uiteenlopende taken? Dan is deze vacature echt gemaakt voor jou!
16 mei 2023

Operator Preparation/Troubleshooter 5-ploegen in Beek

Heb jij een passie voor Procestechniek? Heb je affiniteit met duurzaamheid en grijp jij deze mooie kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst die een oplossing biedt voor de plastic soep?
16 mei 2023

Productiemedewerker in Holtum (dagdienst 40 uur)

Voor een kleinschalige fabriek in Holtum zijn wij op zoek naar een productiemedewerker in dagdienst van maandag tm vrijdag 7.00 tot 15.30 uur.
16 mei 2023

Medewerker boven en ondergrondse infra Geleen (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan voor de lange termijn? Wij zoeken voor onze klant ter uitbreiding van het bestaande team nog een aantal algemeen medewerkers voor o.a. het Chemelot terrein in Geleen. Je wordt opgeleid door de ervaren monteurs en de weg op het grote terrein wordt je eigen gemaakt.
10 mei 2023

Schoonmaakmedewerker(ster) in Elsloo (30 uur)

Wij zoeken een ervaren schoonmaakmedewerker(ster) werktijden, iedere werkdag van 6.00 uur-12.00 uur.
10 mei 2023

Liftbediende start 30 mei voor 2-3 weken Chemelot Geleen

Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de bouwlift in een fabriek op Chemelot. Dit houdt in controleren, bedienen en zorgen voor een veilige werkomgeving.
25 april 2023

Schoonmaakmedewerker(ster) Sittard (30 uur)

Voor onze klant zoeken wij iemand die een woontoren wil schoonmaken iedere werkdag van 6.45 uur - 12.45 uur.
20 april 2023

(Junior) Rigger in Geleen (40 uur)

Als (Junior) rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger. Je gaat een traject in waarbij je uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor het aanslaan van gecompliceerde lasten. Je wordt opgeleid tot een vakman met een nauwkeurige en verantwoordelijke instelling.
20 april 2023

Magazijnmedewerker / Chauffeur in Nuth (40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker? En wil je dit combineren met regelmatig werken als chauffeur op de vrachtwagen om je collega’s van materialen te voorzien. Dan hebben wij voor jou de ideale job! Lekker flexibel en dynamisch.
20 april 2023

Startend productiemedewerker kantbank in Nuth (38 uur)

We zijn op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker voor de kantbank afdeling van onze klant. Als startend productiemedewerker krijg je de kans om het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig vakman.
30 maart 2023

Junior rigger in Geleen (40 uur)

Als Junior rigger word je opgeleid tot een ervaren Rigger. Je werkt als Junior rigger altijd onder de verantwoordelijkheid van een kraanmachinist en/of rigger.
27 maart 2023

(Startend) zonnepanelen monteur in Beek (40 uur)

Is duurzame energie ook jouw passie? Ter uitbreiding van het team bij de klant zoeken wij op korte termijn een aantal enthousiaste personen voor de functie van (startend) zonnepanelen monteur.  
16 maart 2023

Handlanger bouw in Kerkrade (40 uur)

Ben je een harde werker en wil jij graag ervaring op doen in de bouw? Dan is dit jouw kans als handlanger in de afbouw!
9 maart 2023

(Leerling) monteur CV-Ketels en warmtepompen vanuit Geleen (40 uur)

Werk jij graag met je handen? Heb jij gevoel voor techniek? Laat je dan opleiden tot Cv-monteur/warmtepomp monteur bij onze klant.
31 januari 2023

Ruwbouw timmerman in Geleen (40uur)

Onze opdrachtgever zoekt ervaren timmermannen met ervaring in zowel de ruw- als afbouw. Vanaf een technische bouwtekening ga je volledig zelfstandig of samen met je maat aan de slag ..
26 januari 2023

Productiemedewerker in Hoensbroek (38 uur)

Voor onze klant zoeken we een betrouwbare aanpakker die overweg kan met een accuboor of slijpmachine. Samen met je collega’s ga je zorgen voor een mooi eindresultaat. De klant is gespecialiseerd in de verwerking en bewerking van verschillende metalen.
23 januari 2023

Monteur staalconstructies en constructiebankwerker in Valkenburg (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een monteur. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
23 januari 2023

(Leerling) metaalbewerker in Echt (40 uur)

Wil jij een vak aangeleerd krijgen in de metaalbewerking? Onze klant kent een informele sfeer en bestaat uit een klein team. Ze willen het huidige team uitbreiden met een (leerling)buiger. Alles wat je moet weten krijg je aangeleerd door de zeer ervaren collega’s.
23 januari 2023

Schoonmaakmedewerker(ster) in Elsloo (30 uur)

Wij zoeken een ervaren schoonmaakmedewerker(ster) werktijden iedere werkdag van 07.45 uur tot 13.45 uur.
9 januari 2023

Handlanger zonnepanelen in Roermond (40 uur)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
9 januari 2023

Startend operator in Beek (5 ploegen)

De startend procesoperator gaat ondersteunen met het bedienen, onderhouden en controleren van de installaties in de preparation hal, ten behoeve van het optimaal produceren van kunststof flakes uit circulaire grondstoffen.
9 januari 2023

Supply Chain Officer in Beek (40 uur)

Ben jij een logistieke professional die efficiënte planning en maximale support van productie nastreeft? Vind jij duurzaamheid belangrijk en grijp je je kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst? Dan zoeken wij jou!
8 december 2022

Schoonmaakmedewerker(ster) in Holtum en Sittard (24 uur)

Schoonmaakmedewerker(ster) in Holtum iedere werkdag van 7.00 uur tot 10.00 uur en drie dagen aansluitend 3 uur in Sittard.
17 november 2022

Elektromonteur in Beek (40 uur)

Als elektromonteur ben je samen met je installatieteam verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van elektrotechnische componenten aan laag- en hoogspanningsinstallaties voor PV-systemen.
10 november 2022

Procesoperator in Beek (5 ploegen)

Procesoperator preparation/trouble shooter is verantwoordelijk voor het op een veilige en efficiënte manier instellen, bedienen, onderhouden en controleren van de installaties in de preparation hal, ten behoeve van het optimaal produceren van kunststof flakes uit circulaire grondstoffen.
10 november 2022

Heftruckchauffeur magazijn in Beek (40 uur)

Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrokken kandidaat die als Operator Warehousing Outbound aan de slag gaat met het verpakken en laden van het gereed product en het lossen en opslaan van additieven.
10 november 2022

Magazijnmedewerker in Geleen (40 uur)

Voor een leuk bedrijf gespecialiseerd in evenementenbouw zoeken wij een enthousiaste magazijnmedewerker die zorgt dat de monteurs met alle juiste materialen op pad kunnen.
22 september 2022

Automonteur in Maastricht (40 uur)

Ter versterking van het team van onze klant in Maastricht zoeken wij per direct een 1e automonteur voor 40 uur per week. Je voert controles uit, je repareert auto’s, je zorgt voor het onderhoud en maakt auto's klaar voor aflevering. Apk keuring valt ook onder je werkzaamheden. Klant verzorgt alle dit voor alle automerken.
21 september 2022

Boekhoudkundig administratief medewerker in Neerkant (24-32 uur)

Ter uitbreiding van het bestaande team zoeken we een administratief medewerker. De werkzaamheden zijn heel divers; zo beantwoord je telefoontjes, verwerk je de post, handel je e-mails af, maak je brieven, houd je dossiers bij, maak je afspraken, controleer je formulieren en archiveer je stukken. Je bent duidelijk een alleskunner.
5 september 2022

Gastvrouw/gastheer

Voor onze klant werkzaam in de crisisopvang jeugd in Maastricht zoeken wij iemand die iedere werkdag facilitaire zaken verzorgt van ongeveer 12.00 - 20.00 uur.
23 augustus 2022

Magazijnmedewerker in Echt (40 uur)

Onze klant krijgt dagelijks leveringen verse producten die vaak nog dezelfde dag doorgeleverd worden aan de klanten. Daarnaast hebben zij ook een groot assortiment non-food en diepvries producten op voorraad. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een magazijnmedewerker.
22 augustus 2022

Grondwerker in Geleen (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan voor de lange termijn? Wij zoeken voor onze klant ter uitbreiding van het bestaande team nog een aantal algemeen medewerkers voor op het Chemelot terrein in Geleen.  Je wordt opgeleid door de ervaren monteurs en de weg op het grote terrein wordt je eigen gemaakt.
4 augustus 2022

Schoonmaker/schoonmaakster cleanroom in Geleen (36 uur)

Als schoonmaker/schoonmaakster in de cleanroom heb je de cruciale functie om hygiëne in de cleanroom te waarborgen.
12 juli 2022

Medewerker emballage in Roermond (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? Dan meld je bij ons!
29 juni 2022

Schoonmaakmedewerker(ster) Roermond (20 uur)

Wij zoeken iemand voor het schoonmaken van openbare ruimtes doordeweeks in een fabriek in Roermond.
28 juni 2022

Beveiligers in Sittard - Geleen / Stein (36 uur)

I.v.m. uitbreiding van onze werkzaamheden bij 1 van onze vaste opdrachtgevers zijn we op zoek naar een aantal nieuwe Beveiligers met passie voor de Beveiliging.
3 juni 2022

Zelfstandig werkende kok in Sittard (24-30 uur)

Voor een eetgelegenheid gelegen in Sittard net buiten het centrum zoeken wij een zelfstandig kok. De keuken is internationaal georiënteerd; ze serveren gerechten zoals Franse uiensoep, saté, spaghetti bolognese en spareribs. Al deze gerechten worden huisgemaakt!
2 juni 2022

Productiemedewerker in Roermond (2 ploegen)

Je gaat werken als in twee ploegendienst bij voorkeur heb je ervaring als machine operator of wil je graag het vak van leren. Onze klant is gespecialiseerd in de hydrovorming van allerhande buizen. Als medewerker productie / operator sta je aan de productielijn en ben je verantwoordelijk voor het bedienen van diverse machines. Jouw dagelijkse takenpakket ziet er als volgt uit:
18 mei 2022

Schoonmaakmedewerker(ster) in Hoensbroek (38 uur)

Wij zoeken iemand die vanaf juli wilt starten met het schoonhouden van trappenhuizen in openbare gebouwen in de regio Hoensbroek. Iedere werkdag start je rond de klok van 7 uur.
16 mei 2022

Medewerker(ster) kinderopvang in Susteren (20 uur)

Onze klant: “Op onze werkdag zitten we het liefst op de grond bij de kinderen. We spelen gezellig met de kinderen mee en stimuleren zo de ontwikkeling van de kinderen. We knuffelen veel met de kinderen en zij zijn onze leidraad van de dag” Zie jij jezelf wel zitten bij hun op de grond? Dan reageer snel!
4 mei 2022

Schoonmaakmedewerker(ster) Holtum (25 uur)

Wij zoeken voor lange termijn een schoonmaakmedewerker(ster) die in Holtum bij een fabriek de kantoren schoonmaakt iedere doordeweekse dag in de ochtend.
7 april 2022

Machine operator kleding & accessoires in Born (37,5 uur)

Onze klant is een specialist als het gaat om het machinaal voorzien van logo's en emblemen op kleding en behoort hiermee tot de top in Europa. Je bent welkom bij de klant als je het leuk vindt om te werken aan kleding en accessoires van wereldwijde kleding merken. Het betreft het luxe segment textielklanten die ook de borduring/opdruk in topkwaliteit verwachten.
31 maart 2022

Productiemedewerker in Geleen (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime assemblage medewerker in dagdienst. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het monteren/assembleren van ventilatieroosters.
29 maart 2022

Accountmanager zonnepanelen in Roermond (24-40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra medewerker buitendienst.
24 maart 2022

Verkoopmedewerker hout en bouwmaterialen in Geleen (38 uur)

Onze klant zoekt verkoopmedewerkers die een eerlijk en betrouwbaar advies kunnen geven. Tevens wordt ook een uitgebreid opleidingstraject aangeboden zodat jij de specialist wordt op het gebied van hout en bouwmaterialen. En als verkoopmedewerker gaat jouw advies niet alleen over de producten in de winkel, maar ook over de services die ze, samen met de montagepartners, erbij leveren.
14 maart 2022

Verkoopmedewerker bloemen en planten in Obbicht (16-32 uur)

Van week 16 tm week 21 zoeken we voor onze klant in Obbicht een dame of heer die meehelpt met het uitpakken en klaarzetten van de planten, adviseren van klanten, bewateren van de planten etc.
9 maart 2022

Magazijnmedewerker in Margaten (32-40 uur)

Wij zoeken voor een zeer succesvol bedrijf dat alles levert dat te maken heeft met zonnepanelen, een enthousiaste magazijnmedewerker. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben, als je graag in een klein leuk team werkt en je de handen uit de mouwen wilt steken zoeken we jou!
8 maart 2022

Orderpicker magazijn in Roermond (40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken, klantcontact en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? 
21 februari 2022

Schoonmaakmedewerker(ster) campers in Nederweert (5 uur)

Voor een klant in Nederweert zoeken wij een enthousiaste schoonmaakmedewerker. Bij aflevering moeten de huurcampers er perfect bij staan, de schoonmaak is daarvan een belangrijk onderdeel.
21 februari 2022

Elektromonteur in Kerkrade (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als elektromonteur dan hebben wij een duurzame baan voor jou. Hou je van afwisseling
17 februari 2022

Timmerman in regio Limburg(40 uur)

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw projecten zoeken wij een enthousiaste zelfstandige timmerman.
16 februari 2022

Accountmanager zonnepanelen in Midden-Limburg (24-40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra accountmanager. Wat zijn de verantwoordelijkheden: Jij zal met name veel onderweg zijn naar particuliere klanten, die hebben aangegeven graag een bezoek te hebben voor een passende offerte.
8 februari 2022

Schoonmaakmedewerker(ster) Roermond

Ben jij op zoek naar een baan op zondagochtend of een leuke bijbaan in de schoonmaak? Ben je woonachtig in de omgeving van Roermond? Dan komen wij graag met jou in contact!
7 februari 2022

Legionellapreventie monteur / loodgieter in geleen (40 uur)

Voor een adviesbureau op het gebied van water- en luchtkwaliteit met als specialisatie de Legionella bacterie en microbiologische metingen zoeken wij een monteur. Als Legionellapreventie monteur kom je te werken in een informeel team met gedreven collega’s die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.
4 februari 2022

Werkvoorbereider mechanisch in Geertruidenberg (40 uur)

Voor een klant zoeken wij een werkvoorbereider mechanisch  Wat je gaat doen: Plannen, voorbereiden en coördineren van inspecties, wekelijkse, dan wel jaarlijkse onderhoudstops;
3 februari 2022

Werkvoorbereider mechanisch in Echt (40 uur)

Voor een klant zoeken wij een werkvoorbereider mechanisch  Wat je gaat doen: * Plannen, voorbereiden en coördineren van inspecties, wekelijkse, dan wel jaarlijkse onderhoudstops;
31 januari 2022

Storingsmonteur in Maastricht (3 ploegen)

Onze klant is een vooraanstaand bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in staal. De voornaamste activiteit is de handel in plaatstaal en slitband, dat in eigen bedrijf geproduceerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het repareren, vervangen, onderhouden en/of omstellen van apparaten en machines, evenals het oplossen van (ver)storingen.
27 januari 2022

Stratenmaker in Midden-Limburg (40 uur)

We zoeken stratenmakers die zelfstandig aan het werk kunnen, een oog voor detail hebben en graag voor een leuke organisatie werken. Ook mensen die het vak graag willen leren kunnen bij deze organisatie als leerling stratenmaker aan de gang. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging bij een klein bedrijf met korte lijntjes en leuke collega's? Dan zoeken wij jou!
24 januari 2022

Glazenwasser regio Sittard (24 uur)

Wij zoeken voor onze klant een glazenwasser die samen met hem op pad gaat en voornamelijk bij particulieren zorgt voor schone ramen!
12 januari 2022

Orderverzamelaar / Heftruckchauffeur Echt (40 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als heftruckchauffeur/orderverzamelaar in dagdienst. Bij onze klant kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Na een half jaar kans op een vast contract. Het bedrijf werkt van maandag tot vrijdag. Een salaris van €12,07 en veel doorgroeimogelijkheden. Interesse? Lees snel verder.
12 januari 2022

Handlanger zonnepanelen vanuit Kerkrade (40 uur)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
16 november 2021

Operator In Maastricht (3 ploegen)

Wij zijn op zoek naar een operator voor een productiebedrijf in Maastricht. Het bedrijf produceert o.a. papieren zakken. De operator bedient veilig en verantwoord de machines en apparatuur op de plant. Dit gebeurt binnen het productieproces.
26 oktober 2021

Magazijnmedewerker Afhaaldienst Roermond (40 uur)

Ben jij op zoek naar een logistieke baan? Houd je van aanpakken, klantcontact en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is? Lees dan snel verder!
26 oktober 2021

Winkelmedewerker(ster) slijterij Roermond (40 uur)

Heb jij affiniteit met drank en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Houd je ervan om klanten te adviseren over de verschillende dranken in het assortiment? Houd jij van plannen en organiseren? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team binnen een echt Limburgs familiebedrijf? Dan reageer snel!
26 oktober 2021

Hef -en reachtruckchauffeur Maastricht (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij per direct op zoek naar chauffeurs Hef-/ en reachtruck.
14 oktober 2021

Constructiewerker / Lasser  RVS 

Functie-informatie: Wij zijn op zoek een vakkundige en ervaren constructiewerker / Lasser. Zelfstandig en nauwkeurig RVS plaat- en constructiedelen vanaf tekening, systematisch en verantwoord voorbereiden, samenstellen en afwerken.
6 oktober 2021

Schoonmaakmedewerker(ster) vanuit Sittard (40 uur)

Voor een aantal panden in de regio Sittard zoeken wij een kandidaat die samen met collega iedere werkdag trappenhuizen gaat schoonmaken.
5 oktober 2021

Medewerker emballage in Roermond (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Houd je van aanpakken en ben je graag fysiek bezig? En wil je op korte termijn aan de slag in een leuk team waar collegialiteit belangrijk is?
5 oktober 2021

Bijrijder vanuit Roermond (24-40 uur)

Als bijrijder ga je met de horeca chauffeur op pad om de bestelde goederen bij de klanten te bezorgen (in- en uitladen).
5 oktober 2021

Productiemedewerker in Sittard (2 ploegen)

Wij zoeken een kandidaat die technisch inzicht heeft en graag afwisselend in ochtend- of middagdienst in de productie wil werken.
5 oktober 2021

Horecamedewerker(ster) in Sittard of Roermond of Sevenum (uren in overleg)

Lijkt het je leuk om als kok, keukenmedewerker of achter de kassa te werken? En kan jij ervoor zorgen dat gasten altijd tevreden het restaurant verlaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
5 oktober 2021

Operator in Roermond (3 ploegen)

Voor onze klant in Roermond zijn wij op zoek naar een operator voor de afdeling verpakking. Ze produceren aluminium profielen voor o.a. de sectoren automotive en bouw. Deze profielen worden verpakt op de inpakafdeling waar vervolgens deze pakstukken geladen dienen te worden voor transport.
5 oktober 2021

Logistiek medewerker in Susteren (40 uur)

Van 23 augustus tm 17 sept zoeken wij kandidaten die pakketjes willen scannen, maandag tm vrijdag 8.00 - 17.00 uur.
5 oktober 2021

Medewerker bouwmarkt in Geleen (18 uur)

Bij een grote bouwmarkt ben jij verantwoordelijk bij 1 afdeling voor het in orde houden van schappen met producten.
5 oktober 2021

Medewerker/ Chauffeur Evenementen

Voor onze evenementenafdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die zowel als chauffeur aan de slag kan, maar het ook leuk vindt om in het magazijn te werken.
30 september 2021

Hulp stoffeerder

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hulp stoffeerder. Samen met een ervaren collega ga je bij de klant langs om vloeren, gordijnen en overige raamdecoratie in te meten en te monteren. Het gaat om een fulltime functie.
8 september 2021

Schoonmaakmedewerker(ster) vanuit geheel Limburg (uren in overleg)

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij in Limburg naar gemotiveerde schoonmaakmedewerkers voor diverse projecten.
22 juli 2021

Productiemedewerker(ster) bakkerij in Born (24 uur)

Wij zoeken voor een familiebedrijf met een vooraanstaande naam in het bakken van vlaaien een productiemedewerker(ster). De vlaaien worden nog altijd naar oude receptuur bereid in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen en ze leveren rechtstreeks aan bakkerijen en winkels.
27 mei 2021

Machinist/Maaier in Zuid-Limburg

Voor het maaien van plantsoenen, grasvelden, bermen en sportvelden in Zuid-Limburg zoeken wij een enthousiaste kandidaat! De maaiwerkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd met een 5-delige kooimaaier of circelmaaier.
26 mei 2021

Allround productiemedewerker in Echt (40 uur)

Wij zoeken voor een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de recycling van splinternieuwe restpartijen, overschotten en uitval uit de keramische industrie, een nieuwe medewerker die zich alle voorkomende werkzaamheden laat aanleren en een mooie toekomst gaat krijgen bij het bedrijf.
20 mei 2021

Planner in Weert (fulltime dag en nachtdienst)

Voor het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in de Benelux zoeken wij een planner die afwisselend dag en nachtdiensten draait.
20 mei 2021

Chauffeurs C / CE distributievervoer in Weert (40 uur)

Als distributiechauffeur verzorg je het transport van goederen naar bedrijven en particulieren. Daarbij vervoer je een grote verscheidenheid aan goederen (pallets, dozen, stukgoed) en liggen je werktijden tussen 06:30 tot 19:00 uur.
11 mei 2021

Heftruckchauffeur

Wil je aan de slag als heftruckchauffeur in dagdienst?  Dan hebben wij een interessant aanbod! Voor een bedrijf in Geleen zijn wij op zoek naar een logistiekmedewerker.
28 april 2021

Schoonmaakmedewerker(ster) Sittard (16,5 uur)

Voor een pand in Sittard zoeken wij een ervaren schoonmaakmedewerker(ster) die doordeweekse dagen in de ochtenduren werkt.
23 april 2021

Inpakkers in Born (40 uur)

Voor een logistiek centrum in Born zoeken wij inpakkers in dagdienst of 2 ploegen. Het betreft zittend werk, je gaat uitsorteren en ompakken van Corona zelftest kits.
23 april 2021

Schoonmaakmedewerker(ster) Born(12,5 uur)

Voor een logistiek centrum in Born zoeken wij een schoonmaakmedewerk(ster) die iedere doordeweekse dag na 17.00 uur 2,5 uur schoonmaakt.
21 april 2021

Schoonmaakmedewerker(ster) Schinnen (20 uur)

Voor een fabriek in Schinnen zoeken wij een ervaren schoonmaakmedewerker(ster).
20 april 2021

Schoonmaakmedewerker(ster) Roermond (40 uur)

Voor een fabriek in Roermond zoeken wij een schoonmaakmedewerker(ster) die in 3 ploegen werkt.
14 april 2021

Operator in Maastricht (3-ploegen)

Wij zijn op zoek naar een operator voor een productiebedrijf in Maastricht. Het bedrijf produceert o.a. zakken voor hondenvoer. De operator bedient veilig en verantwoord de machines en apparatuur op de plant. Dit gebeurt binnen het productieproces.
2 april 2021

Productiemedewerkers 3-Ploegen in Heerlen (40uur)

Voor een bedrijven in de regio Parkstad zijn we op zoek naar Productiemedewerkers 3-Ploegen. Deze opdrachtgever is actief in de verpakkingsbranche, zij produceren zowel verpakkingen alsook verpakkingsmachines.
8 maart 2021

Elektromonteur of leerling elektromonteur in Geleen (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een ervaren elektromonteur of iemand met affiniteit die zich het vak graag laat aanleren. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de zonnepanelen worden aangesloten. Je werkt zoveel mogelijk in hetzelfde team, zodat jullie perfect op elkaar zijn ingespeeld.
2 maart 2021

Signmaker in Echt (40 uur)

Onze klant is meer dan 40 jaar ervaren in lichtreclame en sign. Ze vervaardigen alle producten in hun eigen fabriek waar ook een eigen ontwerpafdeling, spuiterij en constructieafdeling is. Vanuit daar rijden de montagebussen door Nederland, Belgie en Duitsland. Een echt familiebedrijf waar je als allround signmaker in een heel fijn team terecht komt.
19 februari 2021

Hulpmonteur sectionaalpoorten in Stein (24 uur)

Voor een klein bedrijf gespecialiseerd in alle soorten deuren (garage, sectionaaldeuren en kanteldeuren) waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan zoeken wij iemand die meegaat op montage en uiteindelijk ook zelfstandig kan monteren.
19 februari 2021

Samensteller/lasser in Valkenburg (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wegens uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een samensteller/lasser. De organisatie waarvoor je aan het werk gaat, focust zich o.a. op staalconstructies, bordessen en dakspanten. Klant is op zoek naar iemand voor de lange termijn!
4 februari 2021

Productiemedewerker Roermond (4 Ploegen)

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/assistent operator. In de functie van assistent procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en bijstellen van productiemachines.
1 februari 2021

Reachstacker chauffeur in Sittard (38 uur)

Onze klant zoekt een reachstacker chauffeur waarmee je zeecontainers verplaatst op het terrein en ze op/van een vrachtwagen plaatst.
1 februari 2021

Operator in Roermond (4 ploegen)

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een procesoperator. In de functie van procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en bijstellen van productiemachines.
1 februari 2021

Productiemedewerker in Heerlen (3-ploegen systeem)

Onze klant verwerkt verpakkingsmateriaal. Hierbij ontwikkelen ze innovatieve oplossingen voor de bescherming van producten op een manier die voordelen oplevert voor o.a. het milieu.
1 februari 2021

Constructiebankwerker/lasser

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar constructiebankwerkers.
1 februari 2021

Logistiek medewerker in Roermond (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een logistieke medewerker die ruime werkervaring heeft met een bovenloopkraan. Het betreft een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden en een bijpassend, goed salaris.
1 februari 2021

Ploegleider in Roermond (3 ploegen)

Voor onze relatie in omgeving Roermond zoeken wij een teamleider/ploegleider! Ben jij gedreven, resultaatgericht, positief kritisch en een geboren leider? Dan zijn wij op zoek naar jou!
1 februari 2021

Medewerker expeditie Roermond (37,5 uur)

Ben jij op zoek naar een structurele baan als expeditiemedewerker en word je de medewerker verlading / intern transport die we zoeken?
1 februari 2021

Monteur vrachtwagen trailers in Heerlen (40 uur)

Wat houdt het werk in: Je bent een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Je verricht inspecties, reparaties- en onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse trailers van verschillende truckmerken. Je bent dus verantwoordelijk voor het correct en veilig uitvoeren van de voorkomende werkzaamheden.
1 februari 2021

Hulpmonteur interieurbouw in Echt (16-32 uur)

Wat houdt het werk in: Voor een klein bedrijf gespecialiseerd in diverse projecten van plaatsen keukens tot standbouw en raambekleding/wandbekleding zoeken wij een enthousiaste kandidaat die twee rechter handen heeft en secuur kan werken.
1 februari 2021

Operator in Kerkrade (5 ploegen)

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Parkstad zijn we op zoek naar ervaren operators. De opdrachtgever is een wereldwijde speler in het recyclen van aluminium. In deze functie ga je operator werkzaamheden verrichten in een 5-ploegensysteem
1 februari 2021

Onderhoudsmonteur cv-ketels in Sittard (40 uur)

We zoeken een kandidaat die het leuk vindt om bij heel veel verschillende mensen over de vloer te komen en naast zijn werk ook het visitekaartje wil zijn van de klant. Onze klant is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
1 februari 2021

Handlanger zonwering en/of poorten in Sittard (40 uur)

Je bent verantwoordelijk (samen met je collega monteurs) voor de perfecte uitvoering van het installeren van onder andere zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken en poorten bij zowel zakelijke klanten als particulieren.
1 februari 2021

Operator 3-ploegen in Maastricht (40 uur)

Wil jij aan de slag als operator in 3 ploegen met een mooi salaris? Lees dan snel verder. We zoeken kandidaten die minimaal 1 jaar ervaring hebben in een productie omgeving en technisch inzicht hebben.
1 februari 2021

Caissière in Valkenburg (weekenden en vakanties)

Je staat de bezoekers vriendelijk te woord en verkoopt de entreetickets. Tevens geef je de bezoekers informatie over hun bezoek aan de mijn. Er is een souvenirwinkeltje, waarbij je zorgt voor een duidelijke presentatie om de verkoop te bevorderen. Uiteraard zorg je ervoor dat zowel de ingang en de kassa maar ook het winkeltje en de wachtruimte representatief blijven uitzien.
1 februari 2021

Huisschilder in Stein (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant in Stein een ervaren huisschilder.
1 februari 2021

Huisschilder in Sittard (37,5 uur)

Voor een schildersbedrijf in regio midden Limburg zijn we opzoek naar een aantal onderhoudsschilders/ huisschilders.
1 februari 2021

Loodgieter in Born (40 uur)

Voor onze klant in zoeken we twee loodgieters. Je werkt in teamverband aan diverse projecten.
1 februari 2021

Onderhoudsmonteur in Roermond (40 uur)

Ben jij een ervaren monteur die waardevolle bijdragen kan leveren aan de Technische dienst van onze klant? Zie jij het als jouw doel om zelfstandig de machines en operators zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten produceren? Dan ben jij de technische man die wij zoeken!
1 februari 2021

Monteur gelfilters vervangen in Geleen (40 uur)

Wij zoeken een monteur voor het vervangen van gelfilters op locatie bij de klant. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het in en uitbouwen van de gel filters op verschillende locaties.
1 februari 2021

Loodgieter

Voor onze klant zoeken wij een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen, koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.
1 februari 2021

Grondwerker / Kabelwerker in Elsloo (40 uur)

Werk jij graag buiten en wil je verder doorgroeien in een bedrijf?
1 februari 2021

Stoffeerder woning- en projectinrichting in Born (40 uur)

Wij zoeken voor onze klant een ervaren stoffeerder.
1 februari 2021

Metselaar in Elsloo (40 uur)

Wegens verdere uitbreiding van het team zoeken we voor onze klant een metselaar. De klant werkt op verschillende projecten van nieuwbouw tot renovatie. Heb je ervaring met metselen en zoek je een baan voor langere tijd, dan willen we je graag in contact brengen met de klant.
1 februari 2021

Loodgieter/voorman loodgieter in Sittard (40 uur)

Wat houdt het werk in: Onze klant  is een expert op het gebied van gas, water, riool en sanitaire installaties in de projectmatige nieuwbouw en woningbouw.
1 februari 2021

Monteur landbouwmachines in Zuid-Limburg (40 uur)

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren monteur landbouwmachines. De werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderhoud en reparaties aan tractoren en mechanische landbouwwerktuigen. Je bent verantwoordelijk voor reparaties op zowel elektrotechnisch, hydraulisch en op mechanisch gebied.
1 februari 2021

Dakdekker in Beek (40 uur)

Voor een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in Midden-Limburg zijn we op zoek naar allround dakdekkers.
1 februari 2021

Zelfstandig keukenmonteur in Sittard-Geleen (40 uur)

Voor onze klant een keuken/sanitair zaak met een hoogwaardig en luxe aanbod zoeken wij een zelfstandig keukenmonteur.
1 februari 2021

Steigerbouwer in Zuid/Midden Limburg (40 uur)

Voor een opdrachtgever van ons, in de regio Zuid-Limburg , zijn wij op zoek naar steigerbouwers. Ben jij een steigerbouwer die alles van zijn vak af weet en hier een passie voor heeft? Dan is dit wat voor jou!
1 februari 2021

Magazijnmedewerker met rijbewijs BE in Sittard (37,5 uur)

Vanwege aanhoudende groei zoekt onze klant een magazijnmedewerker die naast het magazijnwerk ook materialen kan rondbrengen en de handen uit de mouwen wil steken, te denken valt aan voorstrijken van muren of kleine sloopwerken.
1 februari 2021

Electromonteur in Heerlen (40 uur)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een 1e elektromonteur. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de panelen worden aangesloten.
1 februari 2021

Technische Productie Medewerker (40 uur) in Roermond

Voor onze klant zoeken wij een zelfstandige en enthousiaste en leergierige medewerker met technisch inzicht. Je zult worden ingewerkt op de snijafdeling, middels een CNC machine worden de bestelde producten op maat gesneden.
1 februari 2021

Constructiebankwerker / lasser in Sittard (40 uur)

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser. Betreft een structurele fulltime functie op korte termijn starten.
1 februari 2021

Grondwerker in Geleen (40 uur)

Heb je VCA en zoek je grondwerk voor lange termijn?
1 februari 2021

Constructiebankwerker in Heerlen (40 uur)

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
1 februari 2021

Metselaar (meerdere vacatures)

Voor een klant met werkzaamheden in geheel Limburg zijn wij op zoek naar een metselaar zowel nieuwbouw als renovatie werk. Het betreft een vacature voor lange termijn.
1 februari 2021

Installatiemonteur/monteur zonneboilers in Nuth (40 uur)

In de functie van monteur zonneboilers en warmtepompen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van zonneboilers en warmtepompsystemen bij onze klanten.
1 februari 2021

Loodgieter in Elsloo (40 uur)

Voor onze klant in Geleen zoeken we een loodgieter. Je werkt zelfstandig aan diverse projecten. Voorkomende werkzaamheden zijn: Het aanleggen van complete cv installatie, ketels plaatsen koperen en pvc-buizen buigen, solderen van leidingen, radiatoren ophangen en aansluiten, plaatsen en afmonteren van sanitair.   
1 februari 2021

Pijpfitter RVS voedingsmiddelenindustrie in Maastricht (40 uur)

Vanwege een groeiend aantal projecten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie in heel Limburg zijn wij op zoek naar pijpfitters RVS.
1 februari 2021

Flensmonteurs / sleutelaars in Limburg (40 uur)

Voor diverse opdrachtgevers en projecten zijn we op zoek naar flensmonteurs / sleutelaars. 
1 februari 2021

Machine operator

Word jij de nieuwe machinebediende bij onze klant ? Ben jij een echte aanpakker die oog voor detail heeft en daarnaast een enorm technisch inzicht heeft? Kom jij zelfstandig goed uit de voeten en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
1 februari 2021

Verzorgende IG regio Weert (diverse uren)

Blink jij uit in samenwerken en durf je regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Dan ben jij die Verzorgende IG waar wij naar op zoek zijn!