Vacatures

3 juni 2024

Werkvoorbereider/CAD tekenaar in Born (40 uur) (Werving en selectie)

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij je volop mag tekenen en regelen? En heb je minimaal ervaring met Autocad 2D dan zoeken wij jou!
3 juni 2024

Werkvoorbereider mechanisch in Geertruidenberg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een klant zoeken wij een werkvoorbereider mechanisch  Wat je gaat doen: Plannen, voorbereiden en coördineren van inspecties, wekelijkse, dan wel jaarlijkse onderhoudstops;
3 juni 2024

W-Monteur/loodgieter in de regio Born (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een gerenommeerd installatiebedrijf zoeken wij een W-Monteur die verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van water gerelateerde systemen in nieuwbouw- en renovatieprojecten.
3 juni 2024

Servicemonteur warmtepompen in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Weet jij precies hoe jij een storing aan een duurzaam energiesysteem kunt oplossen of – nog beter – kunt voorkomen? Wij zoeken een Servicemonteur W voor het onderhouden en verhelpen van storingen aan warmtepompsystemen.
3 juni 2024

Servicemonteur Koelvriesinstallaties in Limburg (40 uur) (Werving en selectie)

Onze klant met meer dan 75 jaar ervaring in koudetechniek zoekt ter uitbreiding van het team Zuid-Nederland een enthousiaste servicemonteur.
3 juni 2024

Productiemedewerker luchtkanalen in Born(40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Heb jij enige ervaring in het bewerken van metaal of wil je dit aangeleerd krijgen? Dan hebben wij een mooie vacature!
3 juni 2024

Productiemedewerker in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze opdrachtgever in Geleen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime assemblage medewerker in dagdienst. Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn het monteren/assembleren van ventilatieroosters.
3 juni 2024

Plaatwerker in Sittard (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening. Te denken aan knippen, ponsen, kanten, zagen en verwerken van extern snijwerk.
3 juni 2024

Plaatwerker in Born (40 uur)  (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar een vakkundige en ervaren plaatwerker die zelfstandig en nauwkeurig kanwerken vanaf tekening.
3 juni 2024

Monteur binnen- en buitendienst in Nederweert (40 uur) (Werving en selectie)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een extra monteur binnen- en buitendienst. Wat zijn de verantwoordelijkheden: Als monteur binnen- en buitendienst ga je mechanische en elektrotechnische  montagewerkzaamheden uitvoeren, intern en extern bij klanten. Je gaat wereldwijd installeren, opstarten, onderhouden, modificeren en repareren van machines.
3 juni 2024

Monteur Aarding- en Bliksembeveiliging vanuit Echt (40 uur) (Werving en selectie)

Heb jij een zelfstandige persoonlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij een echte aanpakker die past binnen onze no-nonsense organisatiecultuur? Lees dan snel verder!
3 juni 2024

Loodgieter in Born (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant in zoeken we twee loodgieters. Je werkt in teamverband aan diverse projecten.
3 juni 2024

Legionellapreventie monteur / loodgieter in geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor een adviesbureau op het gebied van water- en luchtkwaliteit met als specialisatie de Legionella bacterie en microbiologische metingen zoeken wij een monteur. Als Legionellapreventie monteur kom je te werken in een informeel team met gedreven collega’s die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.
3 juni 2024

Hulpmonteur Luchtkanalen Limburg (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Werk jij graag door het hele land en heb jij gevoel voor techniek? Laat je dan opleiden tot luchtkanalenmonteur bij onze klant.
3 juni 2024

Hoofdmonteur (meewerkend voorman) in Nederweert (40 uur) (Werving en selectie)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een Hoofdmonteur (meewerkend voorman)Wat zijn de verantwoordelijkheden: Een meewerkend voorman die een assemblage-team aanstuurt voor het mechanisch en elektrisch assembleren
3 juni 2024

Handlanger zonnepanelen vanuit Kerkrade (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
3 juni 2024

Engineer duurzame installaties in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Wordt jij enthousiast van de werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen? Als engineer duurzame installaties ben je verantwoordelijk voor de engineering én werkvoorbereiding van duurzame energiesystemen en bijbehorende technische installaties voor de zonne-energiesystemen binnen de zakelijke markt.
3 juni 2024

Elektromonteur in Kerkrade (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als elektromonteur dan hebben wij een duurzame baan voor jou. Hou je van afwisseling
3 juni 2024

Electromonteur in Heerlen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een 1e elektromonteur. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de panelen worden aangesloten.
3 juni 2024

Constructieschilder in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Bij onze klant ben je als constructieschilder voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van schilderwerk op industriële installaties.
3 juni 2024

Constructiebankwerker in Heerlen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Als constructiebankwerker lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van verschillende constructies vanaf tekening, variërend voor de machinebouw en de constructiebouw.
3 juni 2024

Automonteur in Maastricht (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ter versterking van het team van onze klant in Maastricht zoeken wij per direct een 1e automonteur voor 40 uur per week. Je voert controles uit, je repareert auto’s, je zorgt voor het onderhoud en maakt auto's klaar voor aflevering. Apk keuring valt ook onder je werkzaamheden. Klant verzorgt alle dit voor alle automerken.
3 juni 2024

Allround monteur heftrucks verschillende locaties (Werving en selectie)

Als ambassadeur van het bedrijf verricht jij in deze fulltime functie zelfstandig op locatie reparaties uit, je traceert & lost storingen op en voert onderhoudswerkzaamheden en veiligheidskeuringen uit aan op verschillende plekken afhankelijk van je woonplaats.
3 juni 2024

Allround heftruck monteur in regio Limburg (39,5 uur) (Werving en selectie)

Als ambassadeur van het bedrijf verricht jij in deze fulltime functie zelfstandig op locatie reparaties uit, je traceert & lost storingen op en voert onderhoudswerkzaamheden en veiligheidskeuringen uit aan op verschillende plekken in de regio Limburg.
3 juni 2024

(Leerling of zij instromer) koelmonteur in Landgraaf (32 of 40 uur) (Werving en selectie)

Niet meer dagelijks willen werken binnen dezelfde vier muren? Je kent je werkzaamheden inmiddels wel, leert geen nieuwe technieken meer en “werkt op de automatische piloot”. Kortom, ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
4 april 2024

Servicedesk engineer in Beek (32-40 uur) (Werving en selectie)

Ga jij voor het oplossen van een storing tot het uiterste om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen? Wil jij samen met ruim 80 collega’s zorgen voor het onderhouden van zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers in heel Nederland? Dan zoeken wij jou voor een van de grootste duurzame energie- installateurs van Limburg!
3 april 2024

Engineer W Gebouw gebonden Installaties in Beek (Werving en selectie)

In verband met uitbreiding van het team zijn wij voor onze klant op zoek naar een Engineer W. Onze opdrachtgever is al ruim 15 jaar actief in de duurzaamheidssector.
29 januari 2024

Werkvoorbereider/elektromonteur in Maastricht (40 uur) SUCCESVOL INGEVULD!! (Werving en selectie)

Voor een gerenommeerd installatiebedrijf dat werkzaam is voor een woningvereniging zoeken wij een werkvoorbereider die zowel opnames doet bij de projecten en dit administratief uitwerkt als mee in de uitvoering kan werken als monteur.
25 januari 2024

Servicemonteur Koelvriesinstallaties in Landgraaf (40 uur) (Werving en selectie)

Onze klant met meer dan 75 jaar ervaring in koudetechniek zoekt ter uitbreiding van het team Zuid-Nederland een enthousiaste servicemonteur.
30 november 2023

Kozijnen monteur in Sittard (40 uur) (Werving en selectie)

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kozijnen monteur om het team te versterken. Als kozijnen monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van kozijnen in verschillende soorten gebouwen.
28 augustus 2023

Interieurbouwer in Echt (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Voor onze klant zijn we op zoek naar een ervaren interieurbouwer, ze beschikken over een zeer moderne timmerwerkplek. Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever die voor zeer hoge kwaliteit gaat en waar geen dag hetzelfde is dan is dit een leuke vacature voor jou.
9 januari 2023

Handlanger zonnepanelen in Roermond (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

In de functie van handlanger zonnestroom-systemen ben je verantwoordelijk voor het meehelpen bij het plaatsen van zonnestroom-systemen op de daken van de zowel particulieren als zakelijke klanten.
8 maart 2021

Elektromonteur of leerling elektromonteur in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Vanwege de aanhoudende groei zoekt onze klant een ervaren elektromonteur of iemand met affiniteit die zich het vak graag laat aanleren. Samen met een collega-monteur zorg je ervoor dat de zonnepanelen worden aangesloten. Je werkt zoveel mogelijk in hetzelfde team, zodat jullie perfect op elkaar zijn ingespeeld.