Vacatures

3 juni 2024

Werkvoorbereider in de hoveniersbranche in Zuid-Limburg (40 uur) (Werving en selectie)

Voor een hoveniersbedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en plantsoenen, zoeken wij een werkvoorbereider met passie voor groen en oog voor detail.
3 juni 2024

Verkeersregelaar in Zuid- en Midden-Limburg (fulltime of parttime) (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar sociale mensen die het team gaan versterken in de regio Roermond tot en met Maastricht. Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben jij de gastheer of gastvrouw op de weg.
3 juni 2024

Strategisch inkoper/Project inkoper vanuit Breda (Fulltime) (Werving en selectie)

Voor een groot internationaal opererend industrieel bedrijf waar de activiteiten in een stroomversnelling zijn gekomen zoeken wij als toevoeging op het bestaande team een ervaren project inkoper.
3 juni 2024

Medewerker(ster) kinderopvang in Susteren (20 uur) (Detacheren en uitzenden)

Onze klant: “Op onze werkdag zitten we het liefst op de grond bij de kinderen. We spelen gezellig met de kinderen mee en stimuleren zo de ontwikkeling van de kinderen. We knuffelen veel met de kinderen en zij zijn onze leidraad van de dag” Zie jij jezelf wel zitten bij hun op de grond? Dan reageer snel!
3 juni 2024

Hulp stoffeerder (Detacheren en uitzenden)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hulp stoffeerder. Samen met een ervaren collega ga je bij de klant langs om vloeren, gordijnen en overige raamdecoratie in te meten en te monteren. Het gaat om een fulltime functie.
3 juni 2024

Handlanger grondwerk/infra vanuit Stein (24-40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben jij een aanpakker graag werkzaam in de buitenlucht en weet je basis technische zaken zoals het gebruik van een rolmeter? Dan is dit wellicht een mooie nieuwe uitdaging voor jou!
28 juni 2022

Beveiligers in Sittard - Geleen / Stein (36 uur) (Detacheren en uitzenden)

I.v.m. uitbreiding van onze werkzaamheden bij 1 van onze vaste opdrachtgevers zijn we op zoek naar een aantal nieuwe Beveiligers met passie voor de Beveiliging.
5 oktober 2021

Medewerker bouwmarkt in Geleen (18 uur) (Detacheren en uitzenden)

Bij een grote bouwmarkt ben jij verantwoordelijk bij 1 afdeling voor het in orde houden van schappen met producten.