Vacatures

3 juni 2024

Grondwerker in Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Ben je op zoek naar een nieuwe baan voor de lange termijn? Wij zoeken voor onze klant ter uitbreiding van het bestaande team nog een aantal algemeen medewerkers voor op het Chemelot terrein in Geleen.  Je wordt opgeleid door de ervaren monteurs en de weg op het grote terrein wordt je eigen gemaakt.
3 juni 2024

Operator in Holtum (5-ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Ben je (Proces)operator en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Limburg Jobs zoekt een operator (5-plg) Voor onze opdrachtgever in de regio Holtum die halffabricaten maakt van plastic zoeken wij een procesoperator of een productiemedewerker die graag operator wilt worden.
3 juni 2024

Grondwerker / Kabelwerker op Chemelot Geleen (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Werk jij graag buiten en wil je verder doorgroeien in een bedrijf?
3 juni 2024

Terreinmedewerker op Chemelot (40 uur) (Detacheren en uitzenden)

Werk je graag op verschillende locaties, met diverse werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Per direct starten en voor lange termijn.
3 juni 2024

Procesoperator in Beek (5 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Procesoperator preparation/trouble shooter is verantwoordelijk voor het op een veilige en efficiënte manier instellen, bedienen, onderhouden en controleren van de installaties in de preparation hal, ten behoeve van het optimaal produceren van kunststof flakes uit circulaire grondstoffen.
3 juni 2024

Monteur (W) Technische dienst in Holtum (vervuld) (Werving en selectie)

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een veelzijdig bedrijf met doorgroeimogelijkheden en in dagdienst?
3 juni 2024

HSEQ Manager in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Het belangrijkste doel van de functie is verantwoordelijkheid voor het opzetten en onderhouden van het HSEQ-beleid binnen de organisatie, om de veiligheid en gezondheid van werknemers, de kwaliteit van het productieproces en eindproduct en het waarborgen van milieuvoorschriften te garanderen en te bevorderen in overeenstemming met het bedrijfsbeleid, richtlijnen en lokale wetgeving.
18 april 2024

Innovatie engineer in Born (40 uur) SUCCESVOL INGEVULD (Werving en selectie)

Als Innovatie Engineer bij onze klant ben je niet alleen een waardevol lid van het team, maar ook een cruciale schakel in het streven naar voortdurende verbetering. Jouw creatieve geest, analytische en technische vaardigheden en goede communicatie zijn de sleutels tot het optimaliseren van de processen. We zoeken een echte techneut met brede interesses!
16 mei 2023

Operator Preparation/Troubleshooter 5-ploegen in Beek (Detacheren en uitzenden)

Heb jij een passie voor Procestechniek? Heb je affiniteit met duurzaamheid en grijp jij deze mooie kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst die een oplossing biedt voor de plastic soep?
20 april 2023

Supply Chain Officer in Beek (40 uur) (Werving en selectie)

Ben jij een logistieke professional die efficiënte planning en maximale support van productie nastreeft? Vind jij duurzaamheid belangrijk en grijp je je kans om een bijdrage te leveren aan een circulaire toekomst? Dan zoeken wij jou!
16 november 2021

Operator In Maastricht (3 ploegen) (Detacheren en uitzenden)

Wij zijn op zoek naar een operator voor een productiebedrijf in Maastricht. Het bedrijf produceert o.a. papieren zakken. De operator bedient veilig en verantwoord de machines en apparatuur op de plant. Dit gebeurt binnen het productieproces.